20100630

You're A Wolf.

Guess what?! I'm back.
Ντάξει.. Κρυάδες, το ξέρω!
Αποφάσισα να γράψω γιατί όπως με ενημέρωσε η Κρις χτες, έχω να γράψω από τις 16 Ιουνίου.
Αλλά η αλήθεια είναι πως δε ξέρω τι να γράψω αυτή τη στιγμή.
Ακούω μουσική. Άγνωστα τραγούδια που πολύ πιθανόν να μη ξανακούσω ποτέ.
Αλλά δε πειράζει.
Θέλω να αρχίσω να βλέπω κλασσικές ταινίες και να διαβάζω κλασσικά βιβλία.
Δεν έχω διαβάσει κανένα νομίζω.
Αυτή τη στιγμή διαβάζω τρία ταυτόχρονα. Είχα πολύ καιρό να το κάνω αυτό γιατί πια μ'αρέσει να τελειώνω το ένα και μετά να πηγαίνω στο επόμενο. Αλλιώς καταλήγω στο τέλος να μη διαβάζω κανένα.
Ελπίζω να μην γίνει έτσι και τώρα.
Το ένα άπο αυτά είναι το The ABC Murders άπο Agatha Christie. Νομίζω λατρεύω τα βιβλία μυστηρίου και εγκλημάτων και όλα αυτα και το θεώρησα ντροπή να μην έχω διαβάσει έστω και ένα της μετρ (έτσι δε το λενε?) του είδους.
Το άλλο είναι ένα εντελώς άσχετο, το Beyond The Deepwoods και μπορώ να πω δε με έχει συνεπάρει. Είναι μέρος σειράς και πάντα μ'αρέσουν οι σειρές, αλλά τι να πεις!
Και το τρίτο είναι το The Time Traveller's Wife, το οποίο είναι της αδερφής μου, αλλά είπα να το διαβάσω και μπορώ να πω πως ήταν καλή επιλογή γιατί είναι άκρως ενδιαφέρον up till now.


Πρέπει κάποτε να μάθω πότε χρησιμοποιούμε "πολλή" και πότε "πολύ". Ναι το ξέρω πως είναι τραγικό να μην ξέρω παρόλο που είμαι 17 και κατι χρονών γαιδούρι, αλλά πάντα μπερδευομαι! Υποθέτω ότι είναι και καλά ότι το πολύ είναι επίρρημα, ενώ το πολλή επίθετο. Ναι αυτό είναι. Λοιπόν είμαι βλάκας. Θα το σκέφτομαι έτσι απο δω και πέρα και θα το κάνω σωστά ελπίζω!

Σήμερα λοιπόν οργανώνοντας τα βιβλία μου απο πέρυσι -τι πέρυσι δηλαδή, πριν λίγες μέρες τέλειωσε το σχολείο!- βρήκα την original ιστορία με τον Gus, όπου τελικά ο Gus λέγεται Πέτρος. Θα την γράψω κάποια μέρα εδώ. Το ίδιο πράγμα είναι σχεδόν βασικά, αλλά έχει περισσότερο κύρος γιατί είναι το αυθεντικό. Ανακάλυψα επίσης ότι κάθε ιστορία που γράφω όταν είναι αγόρι πρωταγωνιστής τον ονομάζω Πέτρο. Και στις εκθέσεις στα αγγλικά όταν γράφαμε για τον καλύτερο μας φίλο, εγώ πάντα έγραφα για ένα Πέτρο. Η αλήθεια είναι όμως ότι δε ξέρω κανένα Πέτρο. Οπότε μπορεί να με λένε κατα βάθος (είναι δύο λέξεις αυτο?) Πέτρο και απλά να μη το ξέρω. Ναι ναι και πάλι λέω κρυάδες.


Πάντα όταν λέω ότι είμαι μισός Άγγλος, όλοι υποθέτουν πως είμαι από το Λονδίνο. Η αλήθεια όμως είναι πως έχω πάει μόνο μια φορά στη ζωη μου. Τι περιττή πληροφορία!

Τελικά είχα πράγματα να πω. Που να το φανταζόμουν. Και θέλω να γράψω κι άλλα, αλλά νομίζω θα ναι απλά ανοησίες (όχι ότι τα υπόλοιπα δεν είναι, αλλά δεν πειράζει..) και γι'αυτό σταματώ εδώ.

2 comments:

  1. Νεο άρθρο! <3
    Ναι,ναι,μου αρεσει!

    Και η φωτο με το Λοντον! Την αγαπησα!
    Εγω δεν υπεθεσα οτι εισαι απο το Λονδίνο!
    Η Πασχαλίτσα τα εκανε,βασικα!
    =)

    ReplyDelete
  2. Εισαι απο το θαυμαστο Macclesfield!!

    ReplyDelete