20110914

Τρίτη μέρα, τρίτο ποστ. Καλά τα πάω μη σας πω! Χτες είχα και ανταπόκριση. Ναι!

Σήμερα που σας μιλώ είμαι πλέον φοιτητής. Είναι γεγονός. Πήγα και γράφτηκα στο τμήμα. Μιλάμε ωραία θα είναι. Εγώ ανυπομονώ να αρχίσω. Έπρεπε να συμπληρώσω 563248,99 (ξέρεις εσύ) χαρτιά -καλά ντάξει, 3 ήταν- να με βγάλουν μια φωτογραφία που ένας θεός ξέρει πόσο χάλια είναι, αλλά που θα με κυνηγάει για 4 τουλάχιστον χρόνια κάθε μέρα. Και πρέπει να ξαναπάω να κάνω κάτι ακόμα χαρτιά. Αν είναι δηλαδή ποτέ δυνατόν! Αλλά δε πειράζει.
Το θέμα είναι όμως ότι έχουν κατάληψη. Με το που μπαίνεις μέσα στο πανεπιστήμιο βλέπεις τα μάτια των πάντων να σε ακολουθούν για να δουν ποιος θα πρωτοπρολάβει να σου δώσει τα κομματόχαρτα του. Μετά που βγήκα από τη γραμματεία ήταν βέβαια που άρχισαν. Πάλι καλά έχουν και λίγο τέτοιο. Και να σου τα χαρτιά και να παω και σε κάτι τη Παρασκευή και όλα. Αλλά ντάξει. Είμαι και το 1551 στη σχολή. Τι καλύτερο αριθμό θα μπορούσα να διαλέξω?

Αα. Βαριέμαι να γράψω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, οπότε ας κάνω Rosie Huntington-Whiteley appreciation post.



2 comments:

  1. χα!αυτή έπαιζε στο transfοrmers.
    Φυσικά και προτιμώ -megan fox-.
    αλλά και αυτή καλή είναι.;ρ

    ReplyDelete
  2. Hahah δε σε χαλά έ?
    Μιλάμε εγώ δε ξέρω πια να προτιμήσω πια! Είναι γιγάντιο το πρόβλημα μου! Παλιά Megan Fox ήταν ανώτατη. Τώρα όμως υπάρχει μια Mila Kunis, μια Rosie, μια Alessandra, μια Penelope! Μια Scarlett! Νομίζω όμως καταλήγω πάντα στη Scarlett. Και παντρεύομαι τη Kirsten Dunst. Πω. Προβλήματα. Να τι θα αναλύσω σε μπλογκόποστο κάποτε. Μπράβο. Με έχεις προβληματίσει τώρα.

    ReplyDelete