20110428

Μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν έχω κάνει Ramona Flowers post. Δηλαδή δράμα.





9 comments:

  1. -.- δε μπορείς να χεις κάτι τόσο τέλειο σε ένα μπλογκ. Και η Ραμόνα είναι δικιά μου. U dont even know her,bitch!

    ReplyDelete
  2. τη ξερω ωρε!
    α λα λα λα λαα!
    ολα είναι τέλεια!

    ReplyDelete
  3. what the?! ανέβηκα σε ρόδα με δύο παιδάκια απ το heathrow και ήταν κούτσικα μλμ! και εφαγα σοκολατακια και έβαλα την τσίχλα μου πίσω από το αφτί μου και μετα όταν τα φαγα την ξαναμάσησα! καμ μπειμπι καμ μπειμπι γκετ δε φιλιν! γκετ δατ κορν αουτ οφ μάι φέις!

    ReplyDelete
  4. Heathrow? Ίσως να χω πάει στο αεροδρόμιο εκεί. Τσίχλα πίσω από το αυτί. Σαν αυτή στο Willy Wonka. Και κάτι άλλα παιδιά στο Διάλειμμα. Είσαι ένα αμερικανάκι φίνο.

    αιμ δε κινγκ οβ δε ναιτ

    ReplyDelete
  5. I AM THE SON OF RAMBOW! είσαι το κορίτσι που ονειρευόμουν από τότε που ήμουν ένα μικρό κορίτσι! ένα! δαγκώνω τη γλώσσα μου! δύο! σε φιλάει! τρία! ω γιατί δε μπορείς να δεις?! ένα , δύο, τρία! σα πέρσι το καλοκαίρι απλά σε θέλω στη ζωή μου τουρουρουρου! αι μπιλιβ ιν σαιενς!

    ReplyDelete
  6. που πηγε η πρωτη φωτο?
    ευθύνεσαι?
    νιωθω οτι ευθυνεσαι.
    υπουλο ατομο.
    παλι θα κλαψεις παλι θα γελασεις
    και απορω αν αισθανεσαι τυψεις.
    ποια ηταν η πρωτη φωτο?

    ReplyDelete
  7. αι γουανα γκετ ιντου γιορ παντς.
    ε εγκω ντεν εκανα τπτ, εγκω μονο πατατες πουλαει!
    ω πρεπει να παω για πρωινο!
    τι σου εχω κανει και επαψες να μ αγαπας κ ολο σε κακοφημαμπαρακια τριγυρνας κ αλλουσ κοιταααααααααααααααα(ς) δε μ αγαπας! σεβασμο δεν εχεις ! ουτε μπλαμπλαμπλεχεις και τον αντρα που χεις νταξει δε ξερω τι λεει μετα αλλα .
    χει χει εσυ εσυ δε μ αρεσει το κοριτσι σοθ! χει χει εσυ εσυ νομιζω πως χρειαζεσαι ενα καινουργιο, χει χει εσυ εσυ θα μπορουσα να γινω το κοριτσι σου. μπορω να δω τον τροπο που με κοιτας και ακομα και οταν κοιτας μακρια ξερω πως σκεφτεσαι εμενα, ξερω οτι με σκεφτεσαι ολη την ωρα ξανα και ξανα!
    θα μου αρεσε να πω οτι ημουν στο μυαλο σου, γ αυτο σου τηλεφωνω στις 10 παρα τρια το απογευμα

    ReplyDelete
  8. σώπα μωρό μου, μίλα σιγά, πες μου ότι λυπάσε που με έσπρωξες στο τραπέζι το πρηγούμενο βράδυ έτσι ώστε να μπορέσω να σε σπρώξω από πάνω μου. Προσπάθησε να με αγγίξεις για να μπορέσω να σου φωνάξω να μη με αγγίξεις, φύγε από το δωμάτιο και θα σε ακολουθήσω σαν χαμένο κουταβάκι. Μωρό, χωρίς εσένα είμαι τίποτα, είμαι τόσο χαμένη , αγκάλιασέμε, μετά πεσ μου πόσο άσχημη είμαι αλλά θα με αγαπάς για πάντα. Με χτύπησες δυο φορές, ναι, αλλά ποιος μετράει? μπορεί να σε έχω χτυπήσει τρεις φορές, αρχίζω να χάνω το μέτρημα, αλλά μαζί θα ζήσουμε μαζί , βρίκαμε το συντριβάνι της νιότης... με εσένα είμαι στο μυαλό μου, χωρίς εσένα είμαι έξω από αυτό! είμαι τρελή αλλά σου αρέσω, τρελή τρελή τρελή

    ReplyDelete