20110412

E!

16. Requiem For A Dream (oh my god. αριστούργημα. πώς αλλιώς να περιγραφτεί αυτή η ταινία? Aronofsky. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο σου.)

17. The Social Network (ντάξει. Δεν τρελάθηκα. Συμπαθητική ταινία. Μέχρι εκεί)

18. Breakfast at Tiffany's (ομοίως. Δεν τρελάθηκα καθόλου. Ακούω και γω τόσα χρόνια, περίμενα πως θα ταν τίποτα συνταρακτικό. Κι όμως φίλε μου. Κι όμως)

Κι άρχισα επιτέλους το μπλογκ με τις ταινίες που τόσο καιρό ήθελα να αρχίσω. Είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο. Πολύ πρώιμο. Αλλά το καλοκαίρι θα γίνει περδικούλι. Ω ναι. Θα γίνω κριτικός και σκηνοθέτης βασικά. Όλη μέρα για ταινίες σκέφτομαι κι όταν μπαίνω ιντερνετ όλα για τέτοια ψάχνω.
Μπες και κάνε follow τώρα. ΤΩΡΑ ΕΙΠΑ. Πρέπει να γίνω διάσημος λέμε. Πάτα εδώ.

Τι άλλο? Ήρθαν 3 cd που είχα παραγγείλει. Το soundtrack του Virgin Suicides από Air. Ένα άλλο cd από τους ίδιους, Moon Safari, το οποίο ακούω αυτή τη στιγμή. Μιλάμε μουσική. Και το Mothership των Led Zeppelin. Ποιός να μου το λεγε πριν 3 χρόνια που τους σνομπάρα αυτούς και όλους τους ροκοφάση όσο δεν πήγαινε? Ανώριμο ων. Ανώριμο.

Απόλυτη μου ευχαρίστηση πια είναι ο καφές. Και ρίχνω κι ένα διάβασμα με τον καφέ. Ολ δε μανιζ. Χτες 2 επαναληπτικά Σαλτερή σε ένα βράδυ. Ω ναι. Είμαι και πολύ παίχτης.

3 comments:

  1. Ομολογώ γελώ με το "είμαι και πολύ παίχτης"
    ώπατις!

    ReplyDelete
  2. ώπατης δεν είναι?
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ :|
    νιώθεις το δέος με το μπλογκ μου?
    δεν είναι καταπληκτικό και απίστευτο?

    ReplyDelete
  3. αγράμματη να πεις το πρώτο σου παιδί και να 'ναι και αγόρι! τς τς τς!

    α δεν ξέρω αν νιώθω πια.
    θα το σκεφτώ.

    (αλλα μ'αρέσει)

    ReplyDelete