20100523

Κικ

Ολε! 2 αναγνωστες. Γεια Τεο. Κικ.
Αλλα συνεχιζει να ειναι το ολο πραμα αφιερωμενο στην Αλεξ.
Γιατι? Γιατι εισαι η απειρη. Κικ. Διαβασες και τα δυο αλλα.
[Μολις μου ηρθε ενα μηνυμα, αλλα το κινητο φορτιζει και ειναι αγενεια να σταματησω στη μεση. κρυαδα]
Εε. ΤΕΛΕΙΩΣΑ επιτελους και το 4ο Harry Potter. Πηγα λοιπον και γω να αρχισω το 5ο, μεχρι που ανακαλυψα πως ειναι πελωριο και μου κοπηκε η ορεξη για λιγο. Αλλα θα το αρχισω το βραδυ.
Εν τω μεταξυ στο 4ο εχει ενα τερααστιο λαθος που το διαβασα χτες στο Internet και ομολογω πως αν δε το ειχα διαβασει, δε θα το ειχα παρατηρησει. Στο κεφάλαιο που ο Harry κανει duel με τον Voldemort, οταν ενωνονται τα ραβδια τους και γινεται αυτο το Priori Incantatem, που φαινονται τα ξορκια που ειχε κανει τελευταια το ραβδι, αρχιζουν να βγαινουν εικονες των τελευταιων θυματων του Voldemort. Και βγαινει πρωτα ο Cedric Diggory, μετα ο γερος που σκοτωσε, μετα η Bertha Jorkins και μετα οι γονεις του. Εκει ειναι που ειναι και το μεγαλο λαθος. Οπως ολοι ξερουμε, ο Voldemort πρωτα σκοτωσε τον James και μετα την Lilly, αφου ο θανατος της Lilly ηταν και αυτος που καταφερε να σωσει το Harry Potter. Αλλα σ'αυτο το κομματι του βιβλιου, πρωτα βγαινει ο πατερας του και μετα η μητερα του, δηλαδη αναποδα. Εε αυτο. Και το παρατηρησε ενα κοριτσι 9χρονο στην Αγγλια. Επομενως η Rowling ειναι λιγο χαζη. Αλλα λιγο μονο γιατι ειναι πανεξυπνη μονο και μονο επειδη καταφερε να σκεφτει ολο αυτο το κοσμο.
Τι φλυαρια. Κικ.

Ααα! Ναι ο σκοπος του blog ηταν τα sudoku και δεν εχω καν αναφερθει ακομα. Εε εχω βελτιωθει πολυ μπορω να πω, γιατι τα τελειωνω πολυ πιο γρηγορα. Βεβαια, σημερα επρεπε να διαβασω Μαθηματικα Κατευθυνσης και δεν ασχοληθηκα παρα πολυ. Έχω λυσει λοιπον μεχρι και το 13. Αρα μενουν ακομα 119! Θα τα καταφερω Αλεξ! Θα δεις.

Και να συνεχισω την ιστορια. Μα αυτο με το Gus να βγαινει απο το Κώστας, δε το χω καταλαβει. Αλλα το ξανακουσα προσφατα. Τελος παντων, το Gus σαυτη τη περιπτωση το κλεψα απο τη σειρα της Disney "Διαλειμμα".

Το βραδυ, λοιπον, οταν οι γονεις του ειχαν παει για υπνο και επικρατουσε απολυτη ησυχια στο σπιτι, ο Gus, παιρνοντας τα εφοδια που ειχε ετοιμασει για το ταξιδι, το σκασε. Αρχισε να περπατα μεσα στη νυχτα. Ηταν πολυ σκοτεινα, αλλα η καλη του φιλη, η αγελαδα, του ειχε περιγραψει ολο το δρομο με πολλες λεπτομερειες. Αν πηγαινε με τη ταχυτητα που ειχε αποκτησει μεχρι εκεινη τη στιγμη, θα καταφερνε να φτασει στον προορισμο του μεχρι το μεθεπομενο βραδυ.
Το επομενο πρωι ομως, ο Gus ήταν ηδη εξαντλημενος, ενω ειχε καταφερει να χασει ολα του τα λεφτα και να φαει ολα τα τροφιμα που ειχε μαζι του. Δεν ηξερε τι να κανει. Χρειαζοταν επιγοντως λεφτα. Για καλη του τυχη ομως ειχε φτασει σε μια μικρη κωμοπολη κοντα στο χωριο του. Ο μονος τροπος να αποκτησει αρκετα χρηματα και γρηγορα, ηταν να κλεψει. Πηγε και σταθηκε κοντα σε ενα ΑΤΜ και περιμενε μεχρι να ερθει το θυμα απο το οποιο θα επαιρνε τα λεφτα. Ο Gus ηταν πολυ τυχερος αφου ο επομενος ανθρωπος που ηρθε για να χρησιμοποιησει το ΑΤΜ ηταν μια κοντη και αδυναμη γριουλα. Μολις πηρε τα χρηματα απο το μηχανημα, ο Gus αρχισε να την ακολουθει..


Οσο παει η ιστορια γινεται κ χειροτερη :)
[μολις ξαναδονηθηκε το κινητο μου]
Νομιζω εχω και συντακτικα λαθη.
Δε βαζω τραγουδι αφου αυτο το post ειναι τεραστιο. Αυτα.

1 comment:

  1. Kai egw auton ton Gus skefthka otan to diavaza :| Ma pou ksodepse ta lefta tou?

    ReplyDelete